تا چه مدت ازاله بکارت توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۲ #16726798

من با نامزدم عقد هستیم و رابطه داشتیم و دخول انجام شده رفتیم ازمایش سلامت الان میگن پرده بکارت نداری تا چه مدت زمانی میشه فهمید پرده کی پاره شده زمان دقیقش از کجا بفهمیم امکانش هست بگن زمان دقیقش رو؟؟؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست با پزشک متخصص در اسن زمینه صحبت نماید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشدباید به پشک زنان مراجعه نمایید زمان دقیق ازاله بکارت بعد مدتی قابل تشخیص نیست صرفا محدده زمانی خواهند گفت

درود
تا زمانی که آثاری باقی مانده باشد.

سلام بهتر است امروز را به فردا نگذارید لذا به متخصص زنان مراجعه نمایید موفق باشید

باسلام
آثارآن زودازبین میرودالبته قابل تشخیص نیست که ازجانب چه شخصی انجام گرفته

با درود با پزشک متخصص زنان مشورت کنید

بااحترام
باید زمان را حدودا اعلام نمایند