دعوا بر سر ارث پدربزرگم و زمین پدرم چگونه حل خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۷ #16719105

سال ۱۳۸۱ پدربزرگم فوت کردند و و تعدادی زمین و باغ و یه خانه روستایی و یه خانه در شهر و تعدادی گاو و گوسفند در زمان مرگ بود.
خانه موجود در شهر را عموی کوچکم با گرفتن وکالت تام الاختیار به نام خودش زد و فروخت یه آبم روش آیا در این مورد میتوان شکایتی انجام داد؟ زیرا پدر بنده کر و لال هستند و در زمان وکالت شاهدی نبوده جز خود وراث که البته چند نفرشون با هم شریک هستن در این کلاهبرداری.
حدود ده یازده سال بعد فوت، که مادربزرگ و یک عمه و عمویم در روستا از تمام اموال استفاده میکردند بالاخره اموال را تقسیم کردند ولی زمینی که قولنامه اون به نام پدرم هست را هم به عنوان ارث به عمه ام دادند و البته زمین عموی دیگرم که اون هم لال هست را که سند هم داره به عنوان ارث به خودش دادن ولی خب اونها نمیدونم چرا حاضر به شکایت نیستن و در مورد زمین پدرم که بیسواد هم هست گفتند که زمین تو نیست البته مال قولنامه را یک کپی برابراصل داریم ازش،در این مورد هم لطفا اگه راهنمایی کنین و اینکه آیا اینکه وراث میتونن خودشون توی خونه به صورت شخصی اموال را تقسیم کنند و آیا نیاز به اجازه دادگاه و نامه ای چیزی ... نیست واسه تقسیم اموال؟
و پول های پدربزرگم و ... هیچ وقت معلوم نشد چقدر بوده و گاو و گوسفند و ... هم معلوم نشد چه شده چکار باید کنیم
سوال بعد هم اینکه حال مادربزگم پارسال در سن هشتاد و چهار سالگی فوت شدند و عمه ام ادعا کرده خانه ای که قبلا به مادربزگم ارث داده بودند را به او داده آیا میتوان شکایتی کرد و آیا مادربزرگم در اون سن با بیماری قلبی و هزیان گویی و... میتونسته زمینش را به کسی بده؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی اسناد و مدارکتان را بررسی نماییم تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
تقسیم ارث بایستی از طریق دادگاه باشد مگر اینکه رضایت تمامی ورثه در تقسیم باشد .
در خصوص قولنامه زمین هم بایستی اصلش موجود باشد .