برگشت به کار در صورتیکه کارگر جانباز 45 درصد باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۷ #16713

14 سال سابقه کار در شرکتی رادارم اما به علت بیماری روحی روانی در تاریخ 91/12/30 از گروه بزرگ م.ا اخراج شدم در طول سال 91 از برج 3 بیماری من شروع شد به طوریکه 2 بار هم در بیمارستان روانی بستری شدم ...بعد از اخراجم 26 ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم که این در حالی بود که بیمه تامین اجتماعی به درخواست دکترم بابت از کار افتادگی اجتماعی و کلی رای مثبت نداد و برای من 45 درصد از کار افتادگی زد که باید به گفته خود تامین اجتماعی 67 درصد بشوم تا حقوق از کار افتادگی بکیرم ...حالا من با 40 سال سن 2 بچه و 45 درصد کار افتادگی روانی تو این اجتماع چکار کنم آخه ..از کی و به کجا شکایت کنم ..از کار فرما از تامین اجتماعی و... این چه قانونی است که مرا برای 45 درصد اخراج میکنن از ان طرف تامین اجتماعی میگوید 67 در صد نیستی از طرفی هم باسن40 و 45 درصد کار افتادگی جای کارنمیدهند 3 جا هم کار گیر آوردم که آشنا بودند اما به دلیل شل بودن در کار و مصرف دارو اخراجم کردند ...در ضمن 14 سال سابقه کار دارم 2 سال بیمه سربازی ریختم 2 سال هم حقوق بیکاری داشتم که جمعا 18 سال سابقه بیمه دارم ...لطفا کمک کنید که تو خر ج خانواده مانده ام کمک کنید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود برای استفاده از بیمه بیکاری و جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوقتان حتما با گروه وکلای یاسا تماس بگیرید و با وکیل متخصص در اداره کار مشورت کنید.