برادرم ضامن وامی بوده که پرداخت نشده آیا بانک مدارک لازم و میده از وام گیرنده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۲ #16702465

سلام . برادرم ضامن وامی شد که پرداخت نشد و سند خونش رهن بانک بود و سه سال این قضیه ادامه داشت و ضرر و زیان زیادی بهش وارد شد . مبلغ اصل وام تا الان پرداخت شده ولی سودش مرکب حساب میشده و با اینهمه پرداختی مبلغ بدهی کم نشده هیچی بیشتر هم شده. الان در حال تسویه هستیم آیا بانک تمام مدارک لازم برای شکایت از وام گیرنده رو بهمون میده؟ ایا از خود بانک هم میتونم شکایت کنم؟ و اینکه دیگه هیچی برامون نمونده که ازین آقا شکایت کنیم چطور میتونم شکایت از وام گیرنده رو بدون هزینه شروع کنم در ضمن برادرم مهاجرت کردن و من وکالت تام از ایشون دارم .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح دعوا به همراه اعسار از هزینه دادرسی جهت مطالبه وجه وام انجام بدهید دادگاه از بانک استعلام لازم را انجام خواهد داد

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد.

سلام شما میتونید در صورتی که مبلغی پرداخت نموده اید و رسید آن را از بانک گرفته و آن را مرد نموده و با توجه به او نرسید از گیرنده وام شکایت کنید در صورتی که توان پرداخت هزینه های دادگاه را ندارید یا ‌توانید اعسار بزند یا اگر تحت پوشش نهاد کمیته امداد یا بهزیستی هستید با آوردن نامه از پرداخت هزینه ها معاف خواهید شد

سلام
با استفاده از رسیدهای پرداختی می توانید دادخواست مطالبه ی وجوه پرداختی را علیه وام گیرنده مطرح کنید.

سلام
اگر شما بعد از پرداخت مبلغ وام میتوانید برای جبران خسارت از وام گیرنده شکایت کنین و بعد از آن بانک موظف است اطلاعات ایشان را در اختیار شما قرار دهد
از بانک دلیل موجهی برای شکایت نمیبینم چون طبق قانون عمل کردن
برای ثبت دادخواست شما باید نسبت به میزان مبلغ وام تمبر دادرسی و مالیات باطل کنین و این مورد بی هزینه نیست
اما در صورت محکوم شدن وام گیرنده این هزینه قابل دریافت است