باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنم یا پست یا شعبه ای که رای اولیه صادر شده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۲۹ #16693422

با سلام،شوهرم در دادگاه اولیه به اتهام ترک نفقه من و فرزندم محکوم به حبس شدن و علیرغم اینکه دادگاه مبلغی رو برای سازش تعیین کردند ایشان با تاخیر در اینکار مبلغی پرداخت نکردند و به رای اعتراض کردند،از دادگاه تجدید نظر استان ابلاغیه ای جهت حضور در دادگاه استانی برام اومده،با توجه به اینکه به تنهایی از فرزندم نگهداری میکنم و نمیتوانم در دادگاه مرکز استان حاضر شوم آیا امکان ارسال لایحه وجود دارد؟و تا چند روز قبل از تاریخ دادگاه مهلت ارسال لایحه دارم؟ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان ارسال لایحه می باشد.

سلام
بله امکان این است که طی لایحه ای موارد دفاعیه و علت عدم حضور خودتان را از طریق دفتر الکترونیک قضایی ارسال نمایید .

اگر زمان مشخصی برای جلسه دادگاه مشخص شده است شما میتوانید با توجه به مشکلتان و نیز احتمال الودگی به کرونا یا ترس گرفتن کرونا لایجه خودتان را تا یک روز قبل از دادگاه برای دادگاه ارسال کنید

سلام، به موجب لایحه عذر و دفاعیات خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترویک قضایی ارسال نمایید

باسلام
بله میتوانید لایحه دفاعیه ارسال کنید

با توجه به عدم حضور می توانید لایحه ارسال کنید

بله از طریق دفتر خدمات لایحه ارسال نمایید