نحوه اثبات تصرف جهت دریافت اجرت المثل چگونه است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۲۲ #16689636

والدین اینجانب حدود دو سال پیش فوت شده اند و از ایشان ملکی به وراث به ارث رسیده است. کی از ورثه با توجه به اینکه پیش از فوت والدین اینجانب در ملک مورد نظر سکونت داشته است، در حال حاضر حدود دو سال (پس از فوت والدین) است که هنوز در ملک مورد نظر سکونت دارد و سکونت ایشان نیز بدون کسب اجازه از سایر وراث میباشد و هیچ مدرکی نیز دال بر موافقت سایر وراث با سکونت ایشان وجود ندارد. در حال حاضر وراث میخواهند برای دریافت اجرت المثل اقدام نمایند. لطفا راهنمایی بفرمایید که چونه میتوان اثبات نمود فرد مورد نظر، ایام پس از فوت والدین را در ملک سکونت داشته و آن را تصرف نموده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا اظهارنامه دهید

باسلام اقدام به تنظیم استشهادیه کنید

سلام ملک مورثی دارای سند رسمی است مشخص نشده جهت اقدام همه وراث وتعین سهم الارث هریک بتدا دادخواست تحریر ترکه تقدیم شورا نموده تا مطابق گواهی حصر وراثت کارشناس منتخب تحریر ترکه سهم هر ورثه مشخص خواهدشدکه پساز تحریر ترکه اقدام بفروش ملک مشاع نموده یا بهمدیگر توافق تقسیم در مورد اثبات تصرف همین که در ملک موصوف سکونت دارد دال بر اثبات ایام ترف است که می توان تقاصای مال الاجاره نمود جهت احداث بنا در ملکگشاورزی نیاز به تعیرکاربری است اما با اجازه امور اراصی است شایدجهت ساخت منزل باعبانی جهت حفطزمین اجازه بدهند

اظهارنامه در این خصوص ارسال نمایید و دو کنار شهادت شهود و تحقیق محلی بدان استناد نمایید.

سلام پس از انحصار وراثت میتوانید اظهارنامه ای در اینخصوص ارسال بفرمایید استشهادیه و شهادت شهود به اثبات موضوع کمک میکند به به استناد استشهادیه و اظهارنامه دادخواست اجرت المثل را مطرح کنید

باسلام. ابتدا اقدام به ورفتن گواهی حصروراثت ازطریق شورا نمایید. بعد دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید.

باسلام . در اولین اقدام باید برای انحصار وراثت اقدام کنید و بعد از تعیین سهم الارث تمامی وراث اقدام به طرح شکایت کنید و برای ایامی که ایشان متصرف بوده دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ایشان رو به دادگاه بدید و برای اثباتش باید استشهایه تهیه کنید و به اون استشهایه استناد کنید . در صورتی که ایشان محکوم شود باید اجرت المثل مدت تصرف خود را با توجه به سهم هر کدام از شما پرداخت کند