هویت سارق گوشی را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #16680087

سلام در فضای مجازی با پسری برای ازدواج اشنا شدم و برای دیدنش با دوستم سر قرار رفتم که متاسفانه از غفلت من سواستفاده و گوشی من رو ربود و با استفاده از خط من وارد اکانت تلگرام واتس وایمو من شد و کل اطلاعات گوشی و مخاطبان و فیلم های شخصی و خانوادگی من رو در حساب گوگلش ذخیره کرده شکایت کنم چه حکمی برایش میبرند و ایا گوشی من رو برمیگرداند و میتوانم ادعای خود را ثابت کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید در خصوص سرقت علیه ایشان شکایت نمایید
رد مال صورت میپذیرد

با سلام
شما بایستی اقدام به شکایت سرقت علیه شخص کرده و با شهادت شاهدی که فرمودید ادعای خود را ثابت نمایید و اینکه از طریق پلیس فتا نیز پیگیر سرقت فیلم و عکس خانوادگی از طریق اینترنت و فضای مجازی باشید .

درودبرشما
امکان اعمال مجازات سرقت برای ایشان متصور است بله گوشی شمابرگرشت داده می شود.