با اینحال نحوه ابلاغ رای چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۵ #16667835

من داور قرارداد طرفین هستم در قرارداد درباره اعلام رای داور چیزی نوشته نشده ولی در صورتجلسه ای که بعدا تنظیم شده عینا امده است " مقرر شد پس از این تاریخ کلیه ابلاغها و اطلاع رسانی ها از طریق پیامک به شماره های مندرج در قرارداد به طرفین ابلاغ گردد " باز هم در باره رای نوشته نشده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای را می بایست جهت ابلاغ به دادگاه صالح ارسال کنید.

بادرودوسلام رای را باید برای ابلاغ به دادگاه صلاحیتدار ارسال و ارجاع نمایید.

سلام اعلام نظر داور به دادگاه ارسال و تصمیم قطعی و صدور رای با قاضی پرونده میباشد موفق باشید

سلام و ارادت
ابلاغ رای توسط داور و از طریق دادگاه صالح مطابق با ماده ۴۸۵ قانون آئین دادرسی مدنی صورت میگیرد و الزامی به درج طریقه ابلاغ رای نیست .

رای را به دادگاه ارایه کنیدتا از آن ظریق ابلاغ کنید

در صورتی که طرفین راه حل خاصی برای ابلاغ رای داور در نظر نگرفته باشند(مثل اظهار نامه یا ارسال از طریق پست یا ابلاغ حضوری یا پیام تلفنی) ابلاغ رای داور توسط دادگستری انجام می شود به این نحو که شخص داور یا کسی که رای به نفع او صادر شده به دادگاه عمومی دادخواست ابلاغ رای داور می دهند.
ابلاغ رای داور بدون تشکیل جلسه رسیدگی و صرفا با درخواست که به موجب فرم دادخواست انجام می شود از جمله دعاوی غیر مالی است ،صورت میگیرد.

رای را باید جهت ابلاغ به دادگاه صالح تقدیم نمایید