متوجه شدم عکسا مال خودش نبوده، صاحب عکسارو هم پیدا کردم، من میتونم از هردوشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۴ #16661379

سلام.
ببخشین با خانومی دو سال با تلگرام اشنا شدم ولی تا حالا ایشونو ندیدم فقط عکس دیدم ازش. الان منوجه شدم عکسا مال خودش نبوده. صاحب عکسارو هم پیدا کردم. من میتونم از هردوشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به چه اتهامی؟
جرمی واقع نشده که دلیلی برای شکایت باشد

دلیل شکایت چیست ؟ در توضیحاتی که داده اید عنوان مجرمانه ای وجود ندارد!!

سلام وقت بخیر جرمی محرز نیست لذا شکایت محلی از اعراب ندارد.

کسی میتواند شکایت کند که یا ذی نفع باشد یا بزه دیده. به نظر نمی رسد شما جز این دسته ها باشید