الان با توجه به اینکه من محکوم شدم,نحوه اجرای حکم به چه صورتیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۷ #16635846

سلام

همسرم (زوج) درخواست الزام به تمکین بنده رو دادند و در دادگاه با توجه به اینکه من شاهد داشتم که ایشان منزل رو ترک کردن رای دادگاه صادر و حکم به این صورت داده شد:

دادگاه دعوی مطروحه خواهان را ثابت تشخیص داده و مستندا به مواد ۱۱۰۲ و ۱۱۱۴ از قانون مدنی زوجه را به حضور در منزل مسکونی زوج جهت تمکین و انجام وظایف زناشویی ملزم محکوم می نماید که در غیر اینصورت ناشزه تلقی و مستند به ماده ۱۱۰۸ از قانون مدنی مستحق نفقه نخواهد بود.

الان با توجه به اینکه من محکوم شدم نحوه اجرای حکم به چه صورتیه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کسی شما را نمی تواند ملزم به اجرای حکم کند. اما در صورتی که شما حکم را به اراده خود اجرا نکرده و تمکین نکنید اولا مستحق نفقه به علت ناشزه بودن نیستید ثانیا همسرتان می تواند به همین استناد اجازه ازدواج مجدد بگیرد

باسلام
درصورت اعتراض میتوانید اعتراض کنید ولی درصورت قطعی شدن حکم و صدور اجراییه به منزل مراجعه کنید

شما باید با تجدیدنظر خواهی رای صادره را نقض نمایید
و اثبات کنید در منزل مشترک سکونت دارید

اگرقصدیرگشت دارید . به دادگاه صادرکننده رای مراجعه و اعلام تمکین کنید

باید ظرف مهلت قانونی تجدید نطر خواهی کنید و بعد از اینکه پرونده شما در دادگاه تجدید نظر تعیین تکلیف گردید در صورت عدم پذیرش اعتراض تجدید نظر برای جلوگیری از تضییع حقوقتان با صدور اجراییه به منزل مراجعه کنید.