چطور میتوانم از زمان درج امضاء مطمئن بشم، از دادگاه چی بخوام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۶ #16617407

سلام،طی دادخواستی، نسخه ای از مبایعه نامه را از فروشنده مطالبه نمودم، که فروشنده در دادگاه مبایعه نامه را با کپی امضاء من و اصل امضاء خودش تحویل داد، من به امضاء فروشنده که چه زمانی درج شده اعتماد ندارم چطور میتوانم از زمان درج امضاء مطمئن بشم، از دادگاه چی بخام؟ ممنونم از راهنماییتون،

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید در همان جلسه نسبت به امضاء مندرج در قرارداد اظهار انکار و تردید میکردید تا به کارشناسی ارجاع میگردید .

با سلام و احترام به استحضار می رساند مبایعه نامه موصوفی که ذیل آن کپی امضاء شما و اصل امضاء طرف منقش شده مخدوش بوده و مورد تائید نمی باشد و حتی شما می توانید ادعای جعل و انکار امضاء خویش را بکنید . بنابراین از دادگاه بخواهید تا طرف شما را ملزم به تسلیم اصل مبایعه نامه نماید شایان ذکر است وقتی که طرف شما امضاء خودش را با تاریخ مندرج در جلسه دادگاه قبول می کند از حیث قانونی برای شما معتبر و قابل تمتع و بهره برداری است .