آیا من ازدواج کنم پسرمو بازم میتونم سه روز بیارم پیشم یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۱ #16612798

سلام خسته نباشید من با خانمم توافقی جدا شدیم یه پسر ۸ ساله داریم حضانت شو دادم به مادرش شنبه تا چهارشنبه ظهر با مادرش میمونه از ظهر چهارشنبه تا جمعه ساعت ۹ شب با من میمونه

بعد از ۱۵ سالگی پسرم یا منو انتخاب یا مادرش را بازم میتونیم بعد از ۱۵ سالگیش ملاقات کنیم یا پیشم بمونه؟
از شما بزرگواران میخواهم جواب کامل بدهید خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . پسر بعد از ۱۵ سالگی میتونه‌ انتخاب کنه که نزد چه کسی باشه که باعث میشه حق ملاقات برای طرف مقابل ایجاد بشه‌.ملاقات هم میتونه انجام بشه ولی اگر پسرتون راضی نشه برای ملاقات یا باید مراجعه کنید روانشناسی یا کاری دیگه از دستتون‌ برنمیاد‌.

با سلام
ازدواج شما مانع ملاقت نیست و می توانید طبق حکم دادگاه بیارید نزد خودتان و بعد از ۱۵ سالگی هم خودش تصمیم می گیرد پیش کدام والدین زندگی کند

با سلام،
تحت شرایطی امکان کاهش یا افزایش روزهای ملاقات وجود دارد.
بعد از ۱۵ سالگی بحث حضانت منتفی است ،
اما حق ملاقات محفوظ است.

باسلام واحترام بعد از پانزده سالگی تصمیم با خود ایشان است وازدواج شما مانع ملاقات نمیباشد

ملاقات فرزند ربطی به حضانت ندارد و حق ملاقات فرزند برای والدین در هر صورت محفوظ میباشد

با درود بعد از ۱۵سالگی فرزند خود تصمیم می‌گیرد نزد چه کسی زندگی کند حضانت منتفی است

ازدواج مجدد شما ارتباطی با ممانعت از حق ملاقات با فرزند خود ندارد لذا ملاقات با فرزند حق هر یک از والدین بود نظر به اینکه حضانت فرزند و حق ملاقات با توجه به توافقات فی مابین بدست آمده امکان سلب نمودن حق ملاقات توسط زوجه امکان پذیر نیست