میتونم وکالت فروش را ابطال کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۶ #16612751

با سلام خدمت شما بزرگواران تقریبا یکسال پیش وکالت فروش آپارتمانم را به زنم دادم که پس از گذشت دوماه قفل خانه رو عوض کرد ومنو به خونه راه نداد بیان داشت اینجا خونه ی منه وحق نداری بیایی وچندی پیش طلاق خود را غیابی گرفته خواستم ببینم میتونم وکالت فروش را ابطال کنم در ضمن هیچگونه مبایعه نامه بین ما تنظیم نشده با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید وکیل را عزل کنید مگر وکالت بلاعزل بوده باشد.

وکالت بلاعزل قابل عزل نمی باشد

در صورتیکه بلاعزل باشد،خیر امکان فسخ وجود ندارد.

اگر حق عزل را ساقط نکرده باشید، بله میتوانید.

سلام موضوع بستگی به مفاد و نحوه تنظیم وکالتنامه دارد و اظهار نظر منوط به بررسی متن آن است

وکیل در حدود اختیاراتی که در وکالت نامه دارد میتواند اقدام کند چنانچه وکالت در فروش هم در متن وکالت نامه درج شده باشد و ایشون قبل از عزل توسط شما انتقال مالکیت انجام دهد کاملا معتبر است و دیگر نمیتوان معامله را ابطال کرد وکالت قابل فسخ است به شرط اینکه بلاعزل نباشد

بادرودوسلام چنانچه وکالت بلا عزل نباشد وکیل قابل عزل می باشد.