آیا با دادن این رسید میتونم از کارفرما شکایت کنم بابت پول هایی که به من نداده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۶ #16610230

با سلام من ۷ سال در دفتر پیشخوان مشغول کار هستم و فقط حداقل حقوق اداره کار رو دریافت میکنم ( پاداش و سنوات و حق خواربار و ... دریافت نمیکنم) و اخر هر سال مجبوریم رسید بدیم که همه رو کار فرما با ما تسویه کرده تا بتونیم سال بعدم کار کنیم
ممنون از راهنمایی خوبتون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب

اینگونه رسید ها معمولا جهت ایجاد تصور غیرواقعی برای کارمند اخذ میشود درحالی که شما به راحتی میتوانید از طریق اداره کار برای دریافت کلیه حقوق قانونی و معوقه خویش اقدام کنید.

با سلام
بله به اداره کار مراجعه کنید و شکایت کنید

بادرودوسلام ازاداره کاراقدام نمایید.

بلی به اداره کار مراجعه کنید و شکایت کنید

سلام و ادب به اداره کار محل جهت طرح شکایت مراجعه کنید

بله . صرف داشتن رسید تسویه حساب از کارگر مورد قبول اداره کار نبوده و باید پرداختها از سوی کارفرما اثبات گردد .

با درود بله می‌توانید از طریق اداره کار احقاق حق نمایید.