تکلیف شخصی که ده میلیون داده با توجه به اینکه بانک دیگه گواهی عدم پرداخت نمیدهد، چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۰ #16602912

با سلام
سوالمو با یه مثال میارم لطفا راهنمایی کنید.
ا و س و ش ضامن شخصی میشن تو بانک، وام گیرنده قسط نمیده و متواری میشه و بانک جهت وصول طلبش به ضامنین مراجعه کرد و کل بدهی شد سی میلیون تومن که هر نفر قرار شد ده میلیون تومن بده. س که ده میلیون خودشو میده، ش بیست میلیون پرداخت میکنه ینی ده میلیون بجای خودش ده میلیونم بجای ا، ا بابت اون ده میلیون یه چک ده میلیونی به شهرام میده و شهرام بعد چند روز میره بانک و گواهی عدم پرداخت وام گیرنده رو به مبلغ بیست میلیون تومن میگیره و الان هم وام گیرنده رو محکوم و جلبشو گرفته و از طرفی هم چک ا رو برگشت میزنه و ا ده میلیون محکوم میکنه ینی بیست میلیون داده اما سی میلیون مطالبه کرده که ده میلیون از ا گرفته و بیست میلیونم وام گیرنده رو محکوم کرده. حالا تکلیف ا که ده میلیون داده چی میشه بانک که دیگه گواهی عدم پرداخت نمیده میگه سی میلیون به بانک پرداخت شده و گواهی و اونا که پرداخت کردن بردن و البته ا تو شورا و تجدیدنظرخواهی همه اینارو گفته حتی ش خودش اقرار کرده که چک بابت چی بوده اما در نهایت ا محکوم شد و پول و داد . حالا ا باید علیه کی دادخواست یا شکایت کنه. علیه وام گیرنده هم که مدرکی نداره. البته بابت اینا همه شاهد هست و رسید که به امضای ا و ش رسیده که چک بابت چه چیزی بوده. تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید شکایت خود را تنطیم نمایید.

الف میتونه علیه وام گیرنده طرح دعوی کند چرا که وام گیرنده مدیون اصلی بوده و چرا میگین علیه وام گیرنده مدرکی نداره؟؟
همون مدرکی که بانک علیه الف بابت بدهی وام گیرنده استفاده کرده، مدرک مورد نیاز شما است