ارسال پستی مدارک رفع نقص برای صورتجلسه تغییرات چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۳۰۰ #16568

سلام

من یک صورتجلسه برای تمدید تصدی مدیران تهیه کرده و ارسال کردم. در بخش پیگیری سایت متوجه شدم که اخطار رفع نقص دریافت کرده ام. متن صورتجلسه را اصلاح کردم و در بخش «تصمیمات» سامانه گزینه های درست را انتخاب کردم. در سامانه دکمه «پذیریش نهایی» را هم کلیک کردم. در مراجعه به اداره پست، مامور پست اعلام کرد که روی پاکت مخصوص «رفع نقص» باید برگه رفع نقص الصاق گردد. ولی من نمی دانم از کدام بخش سامانه می توانم برگه رفع نقص را چاپ کنم. تنها چیزی که قابل چاپ است، «رسید پذیرش اینترنتی» می باشد.

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خدماتی در این خصوص انجام نمیدهیم لذا برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت ثبت شرکت ها مراجعه کنید.