هتک حیثیت و تهمت چگونه اثبات شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #16548645

من به مدت یک سال و نیم بعد از ظهرا در مدت دندانپزشکی مشغول کار بودم. بهمن ماه نود هشت به مدت یک هفته به شدت بیمار شدم و هفته ی بعدش دکتر میخواست بره مسافرت. بعد از اومدن از مسافرت شروع به بهانه گیری کردن و بی احترامی. که این چیز ادامه دار شد سه روز در اسفند رو رفتم سر کار. بعدش روی یه کاغذ برا من نوشتن این هفته بخاطر کرونا تعطیل هست و تا هفته اینده ببینم اوضاع چطوره. با من سرو سنگین بودن و بی احترامی میکردن همچنان و اس ام اس های توهین امیز مینوشتن که بعد از دو هفته صبر من لبریز شد و جواب ایشونو دادم. هفته ی بعدش میشد دهم اسفند که شوهرشون زنگ زدن که کلید و هر چی دسته رو بزارم مطب منم اینکارو کردم. بعدش هر چی زنگ زدم و اس ام اس دادم که پیگیر حقوق و عیدی و اینام بشم بهم جواب ندادن منم بعد چند ماه رفتم شکایت کردم اداره کار بخاطر حقوق و عیدی و مزایا و مرخصی هایی که حتی اگه بیمار میشدم به سختی میتونستم استفاده کنم چون شروع میکردن به غر زدن. خلاصه این وسط جریانهای کوچک خیلی بود که مزاحم وقتتون نمیشم. اما در کل چند روز پیش که اس ام اس از طرف اداره کار براشون اومده شماره تلفن خواهر شوهر من که قبلا دندانشون رو اونجا درست کرده بودن رو از پرونده ی شخصی در میارن و بهشون زنگ میزنن و کلی تهمت و افترا به من میزنن. که پیامد کار این خانوم باعث شده زندگی من بپاشه و کلی حرف پشت سرم بوجود بیاد. و همین دکتر چند تا ویس تو واتزاپ برای خواهر شوهر من میفرستن و همون اتهاماتو بهم میزنن. که مریض هایی که من معرفی کردم هزینه باباتشون ندادم و ساعت کاری ها رو کذب نوشتم و ..... که اگر بخوام ثابت کنم نیازمند دفتر نوبتی ها و تراکنش های کارتخوانشون هستم. اما تمام ویس ها الان موجود میتونم تقریبا هم اثبات کنم تهمتاشونو. الان من میخوام برم شکایت کنم علیهشون. به نظرتون پیامدش چیه. چه چیزایی نیازمنده و از کجا باید شروع کنم. باسپاس

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. با استفاده از پیام‌ها که براتون فرستاده و‌‌شهود و مطلعین میتوانید شکایت کنید

متن پیامک ها و همچنین صداهایی که ضبط کرده اید همگی دلیل محسوب نمی شود و صرفا جز امارات محسوب می شود . برای اثبات این ادعا باید دلیل به مقام قضایی ارائه دهید.