اثبات ضرب جرح عمدی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۳ #16546352

اگر کسی حین درگیری زمین بخورد و بیوفتد و دچار جرح و شکستگی شود درصورتی که شهود هم اظهار بی اطلاعی کنند از دیدن اینکه متهم هل داده است یا خودش اوفتاده است و متهم ادعای خوردن خود شاکی به زمین را دارد بدون دخالت او و شهودم هم از هل دادن متهم اظهار بی اطلاعی کنند و بگویند ندیده ایم و اقرار شاکی به زمین خوردن خودش بلافاصله بعد درگیری بین شهود ولی در دادگاه شکایت کند با برگه پزشک قانونی به دیه شامل می شود

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مدعی باید ادعای خودرا احرازواثبات نماید.

ادعا گفته شده باید اثبات شود یا بصورت اقرار یا شهادت شهود و یا از طریق اماره قانونی دیگر که علم قاضی را به نظر شما نزدیک کند

صرف اثبات وجود دعوا اماره بر ضرب و جرح توسط متهم می باشد و شما باید اثبات بی گناهی کنید

درود
بار اثبات بر عهده شاکی می باشد با اثبات دیه تعلق می گیرد.

سلام
ممکن است موضوع مشمول عنوان لوث شود و دادگاه با قسم شاکی حکم به محکومیت متهم به پرداخت دیه دهد.

با داشتن ادله از جمله شهادت شهود می توان اثبات نمود

درود بر شما، با این تفاسیر بعید است نتیجه عاید ایشان شود، چرا که شاکی می‌بایست ادعای خود را به نحوی از انحاء چون شهادت شهود اثبات نماید که شهود هم در این مورد نسبت به ایراد ضرب و جرح بی اطلاع خواهند بود.