آیا زوجه میتواند بدون ارایه دلیل و مدرک در دادخواست طلاق و تنها با نظر نهایی ارجاع به داوری طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۵ #16545984

با سلام و احترام
همسر بنده بدلایل منافع شخصی خودش و با برنامه ریزیهای قبلی دادخواست طلاق از طرف زوجه را با دلایل واهی و اشاره کلی به موارد قید شده در سند ازدواج و بدون ارایه مدرک و بدون اثبات دردادگاه و تنها با اعلام مکرر کراهت از زوج و اعلام عدم نزدیکی زوج به زوجه و عدم بچه دار شدن زوج و وضعیت روحی نامناسب زوج همگی بدون ارایه مدرک قانونی و یا پزشکی از طرف وکیل زوجه (علیرغم زندگی زوج وزوجه در یک منزل در خارج از کشور و بدون کراهت واقعی) وبا بخشش همه حقوق مالی زوجه را به دادگاه برده اند. البته زوجه سال گذشته برای مدتی منزل را ترک کرده و رای و حکم غیابی دادگاه برای ایشان صادر شده که البته اون موقع ایشان ثنا نداشته و محل زندگی ایشان مشخص نبود و پس از آن به زندگی برگشته اند.
وکیل زوجه در دادگاه بدون حضور زوجه و بدون ارایه دلیل قابل اثبات و یا مدرک قانونی و یا پزشکی برای بیان کراهت زوجه یا عسروحرج ایشان اقدام کرده اند و نماینده زوج در دادگاه تشمیل شده در تهران اعلام داشته که قصد طلاق را نداردو قاضی ارجاع به داوری داده اند.
زوجه داوری را اتنخاب کرده که با بنده صحبتی نکرده و بدون مشاوره با من نظر داوری خود را عدم سازش زوجه را بدلیل تنفر زوجه بدون مدرک و تنها با بیان سختی سازش و مشکلات و ترس از برخورد فیزیکی و حتک حرمت به قاضی ارایه کرده است. داور زوج هنوز ابلاغ نشده است تا اقدام به تلاش جهت سازش یا بازخورد عکس نظز داوری یا رویکرد داور زوجه کند.

لذا با توجه به مسایل ذکر شده آیا زوجه میتواند بدون ارایه دلیل و مدرک قانونی و پزشکی و با ارایه دادخواست طلاق از طرف زوجه و اعلام کراهت توسط وکیل و بخشش حقوق مالی زوجه (علیرغم زندگی کنونی زوجه بازوج در یک منزل) تنها با ارجاع به داوری طلاق بگیرد؟
از آنجاکه در جلسه دادگاه قاضی از وکیل زوجه تقاضای ارایه مدرک و اثبات ادعا را نداشته است و تنها ارجاع به داوری نموده است درحال حاضر زوج چگونه میتواند از حقوق خود دفاع کرده و طلاق را بدون اثبات دلیل حتی با بخشش مهریه و حقوق مالی نپذیرد؟
چگونه میتوان به قاضی نشان داد که زوجه واقعا کراهت ندارد و قصد جدایی بدلایل شخصی را داراست تا دادخواست طلاق پذیرفته نشود؟
لطفا با تخصص و تجربه خودتان راهنمایی بفرمایید.
قبلا از شما متشکرم.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید عسر و حرج را ثابت کند.

اگر کراهت تحت عنوان عسر و حرج عنوان شود و برای قاضی رسیدگی کننده به پرونده نیز اثبات شود بله

درود
مطابق رویه محاکم احتمال پذیرش چنین طلاقی وجود دارد .

باسلام
بستگی به ادله اثبات ودفاع شما ونظر دادگاه دارد بله عسروهرج بدلیل کراهت وتنفر با اثبات ادعا در آرای محاکم مشاهده شده است

طبق قانون صرف ادعا نمی تواند منتج به صدور حکم له مدعی شود بلکه باید با ارائه دلیل و مدارک قانونی ادعای خود را اثبات نمایید بنابراین اگر دلیل و مدرکی جهت ادعای عسر و حرج نداشته باشد دادگاه حکم به طلاق نخواهد داد

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به صرف تنفر ایشان حکم به طلاق صادر نخواهد شد

با سلام و عرض ادب می بایست است عسر و حرج در اینجا ثابت شود