دانش آموزی از من سیگار خریده؛ مدیر مدرسه اجازه خرید به دانش آموزان نمیدهد و تهدید به شکایت کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #16537455

من یه سوپری جلوی مدرسه دخترانه دارم به هر دلیلی یکی از دخترای مدرسه از من سیگار خریده و مدیر مدرسه خبردار شده و از اون وقت هیچ کس رو نمیزاره بیاد به مغازه ی من و تهدیدشون میکنه که اخراج میکنه و ...از حراست آموزش و پرورش سوال کردم و جریان رو گفتم اونم گفت که ما حرف زدیم و گفتیم نمی تونید مانع رفتن بچه ها به سوپری بشید ولی مدیر بازم کار خودشو انجام میده و نمیزاره بجه ها بیان مغازه ی من. من رو تهدید کرده که مغازه تو میبندم و ....خواستم بدونم چه اقدامی بکنم بهتره. با تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دانش آموزان فررزندان شما هستند بهتر است چیزهایی بفروشید که سلامت فرزندان شما را در معرض خطر قرار ندهد ضمنا عمل مدیر نه جرم است نه خلاف.

مخاطب محترم قطعا فروش دخانیات به نوجوان و دانش آموزان اگر غیر قانونی نباشد امری است خلاف عرف و اخلاق حسنه و به هیچ وجه به نفع مصالح جامعه نمی باشد.

اینکه شما حتما اصرار دارید که موضوع از طریق مراجعه به دادسرا یا دادگاه حل شود ،متاسفانه و یا خوشبختانه عنوان مجرمانه و یا الزام حقوقی در این خصوص وجود ندارد.

بهتر است موضوع را از طریق مذاکره و مصالحه با مدیر مدرسه یا هیات امنا و یا انجمن اولیا و مربیان به طریق دوست حل وفصل نمایید.

با سلام
عمل که مدیر مدرسه انجام می دهد از نظر حقوقی عنوان مجرمانه ای ندارد و شما از طریق آموزش و پروش پیگیری کنید و یا با مراجعه به خود شخص گفتگو داشته باشین و مور را حل کنید