اگر الان بعد از ۱۰ سال مالکیت خود را اثبات کند می تواند سرقفلی را بگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۷۱ #16504096

با سلام اگر کسی زمان خرید سرقفلی از مالک اجازه نگیرد و مالک بعد از ان شکایت کند و تقاضای تخلیه و خلع ید داشته باشد ولی به هر دلیلی دادگاه به او رای ندهد

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال حق کسب و پیشه نیاز به رضایت مالک دارد و همانطور که شما گفتید مالک بابت عدم رضایت خود اقدام به شکایت کرده ولی به دلایل قانونی موفق به اخذ رای نشده است لذا به نظر نمی‌رسد مشکلی پیش بیاید

سرقفلی متعلق به مستاجر می باشد نه مالک در صورت اثبات مستاجر بله

با احترام سرقفلی متعلق به مستاجر است

با سلام
سرقفلی متعلق به مستاجر است و مالک حق دخالت در انتقال آن را ندارد.

با سلام ، امتیاز سرقفلی متعلق به مستاجر می باشد نه مالک .

گر خلع ید و تخلیه او به نتیجه نرسد نمیتوان اقدامی درخصوص اجرت المثل و اجاره بها انجام داد. همچنین سرقفلی متعلق به مستاجر است

سلام سرقفلی متعلق به مستاجر می باشد نه شخص مالک