اخطار یعنی چی مگه نباید اجراییه صادر بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۴ #16503411

با سلام
من (زوجه) دیروز دادگاه الزام به تمکین داشتم نتیجه رو قاضی همانجا اعلام نکردن وکیلم گفت فردا میپرسم ببینم چی شده امروز وکیلم گفت قاضی گفته باید منتظر اخطار باشیم
میخواستم بدونم اخطار یعنی چی مگه نباید اجراییه صادر بشه
الان این موضوع به ضرر منه؟
و اینکه معمولا چند روز طول میکشه تا جواب دادگاه الزام به تمکین صادر بشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
این روند عادیه باید منتظر باشید تا بشما ابلاغ شود البته اگر وکیل در این پرونده دارید به ایشان ابلاغ میشود

قبل از ابلاغ رای به شما و قطعیت رای امکان صدور اجراییه نیست . ضمن اینکه اجراییه نیاز به درخواست کتبی شما دارد و قاضی اجراییه را صادر نمی نماید.

بااحترام
منتظر باشید تا به شما ابلاغ گردد

سلام اجراییه بعد از قطعی شدن حکم است خیر به ضرر شما هم نیست اخطار همون رسیدگی جدید هست

با سلام.
خیر لزوما نیاز ب صدور اجراییه نمیباشد.
دادگاه وقت و زمان مشخصی برای الزام ب تمکین تعیین نمیکند
جواب هر چ باشد باید ب وکیل شما اطلاع داده شود.

با درود منتظر ابلاغ باشید زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

- اجرائیه پس از صدور و قطعیت رای صادر میشود .
- در مورد سئوال شما احتمالا دادگاه برگزار ولی وضعیت اخطار خوانده مشخص نشده به همین منظور دادگاه منتظر اعلام نتیجه ابلاغ خواهد ماند . اگر ظرف چند روز اخطاریه ابلاغ و اعاده شود نسبت به صدور رای اقدام و در صورت عدم ابلاغ ، اخطار رفع نقص برای وکیل شما ارسال خواهد شد .