ابلاغیه مذکور چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۱۲۰ #16501697

سلام و وقت بخیر
برای من ابلاغیه اومده از دادسرای ناحیه ۳۴ (سرقت مسلحانه مقرون به آزار)
نوع ابلاغیه: ایلاغ اخطاریه و احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
نوع علت حضور: ادای توضیح
متن ابلاغیه: ظرف یکماه پس از رویت جهت تعیین تکلیف رد مال در این شعبه از اجرا حاضر شوید
من اصلا نمیدونم این چی هست و برای چی برای من اومده
ممنون میشم راهنمایی کنید که این ابلاغیه برای چی هست

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درموعدمقرر به شعبه مراجعه نمایید.

باید مراجعه و حضورا پیگیری نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در شمان تعیین شده در شعبه مراجعه و حضور یابید .

درود بر شما
در مهلت تعیین شده جهت ادای توضیحات به شعبه مراجعه کنید.

احتمال دارد به صورت غیابی محکوم شده باشید و اطلاع ندارید و یا ممکن است اشتباها ابلاغ صادر شده باشد.

سلام .در سایت عدل ایران روند رسیدگی را پیگیری نمایید چنانچه اطلاعاتی در سامانه ثبت نشده است به وکیل در خصوص مطالعه پرونده وکالت دهید تا از چندو چون پرونده شما را مطلع نمایند

باسلام
بهتراست در صورت عدم حضور جهت مطالعه وکیل اختیار نمایید تا وثیقه لازمه تهیه گردد تا زمان حضور شما مشکلی نباشد