تعیین مقدار چک یا سفته برای قرارداد نمایندگی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۷ #16491412

برای نمایندگی شرکت اینترنتی باید چه میزان چک یا سفته برای حسن انجام کار گرفت؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه در جامعه اجتهاهای عجیب و غریب و الکی از صاحبان منصب ایداع و ابداع می گردد که هیچ وجه قانونی ندارد ،
در قانون برای چنین اعمالی اصلا موردی نیست.
صرفا توافق شما با طرف مقابل برابر ماده ۱۰ ق.م است و ایداع هر نوع سند ، ضمانتنامه و .... برای شما تعهد ۶ور خواهد بود .

دریافت چک یا سفته به منظور حسن انجام کار هیچ وجهه قانونی ندارد که برای میزان آن نیز شیوه ای لحاظ شده باشد . بهترین روش در این موارد انعقاد قراردادی دقیق و محکم است .