نفقه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۸ #16487940

سلام
۱۸ ماه از عقدمون میگذره و در دوران نامزدی هستیم میخواستم بدونم به من نفقه تعلق میگیره ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
بله در صورت تمکین زوجه و با توجه به این موضوع که شما عقد نکاح حاصل گشته است واجب نفقه هستید

سلام بله زوجه در صورت تمکین مستحق نفقه است

بله به محض وقوع عقد نکاح کلیه تکالیف زوجیت از جمله تمکین و نفقه ایجاد می شود

با سلام، نظر به اینکه دوران عقد را سپری می‌نمائید فلذا درصورت عدم تمکین هم می‌توانید نفقه خودر را با طرح دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه نفقه گذشته و حال از شورای حل اختلاف مطالبه نمائید(البته منوط به این می‌باشد که اصلا تاکنون تمکین ننموده باشید در غیر اینصورت ابتدا باید تمکین نموده تا مسحق دریافت نفقه باشید) ...

باسلام
زوجه به محض اینکه عقد نکاح بسته شد ، استحقاق دریافت نفقه را دارد و به وی نفقه تعلق می گیرد .