راهکاری نیست که ماشین به نام مامانم بزنیم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۰۰ #16471002

سلام.قانون جدید اومده که کسی که گواهینامه نداره نمیتونه ماشینی رو به نام خودش کنه. پدرم فوت شدن و ۲تا از برادرام و خواهرم متاهل هستن .الان منو مادرم و برادرم با هم زندگی میکنیم ......میخوایم ماشین یکی از برادرام بخریم اما همه اعضای خانواده می‌خوان که این ماشین به نام مامانم باشه ولی گواهینامه نداره و اینکه میترسه رانندگی یاد بگیره اما چون پدرم فوت شده تو این مورد حساس هستن که باید این ماشین فقط به نام مادرم باشه ‌‌‌و یه وقت به نام برادرم که گواهینامه داره نشه ...ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال سند در دفاتر اسناد رسمی بدون نیاز به گواهینامه صورت می گیرد.

انتقال سند نیاز به گواهی نامه خاصی ندارد.

بادرودوسلام برای انتقال سند گواهی نامه نیاز نمی باشد.

سلام وقت بخیر
میتوانید در خصوص انتقال اقدام نمایید و نیاز به گواهینامه نمیباشد.

به دفاتر ثبت مراجعه کنید ، برای انتقال سند نیازی به گواهی نامه نیست.

با سلام..
انتقال سند ماشین به هر شخصی مداخله ای با نداشتن گواهینامه ندارد.

سلام
انتقال سند نیاز به گواهی نامه ندارد.