چجور سقط کنم که فکر کنن در اثر ضربه اون سقط شده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۸ #16469676

سلام تروخدا کمک کنین شوهرم دوران نامزدی با جسم سرد منو کتک میزد رفتم پزشک قانونی حق طلاق با من بود پرونده موند تو دادگاه روز اخر منو فراریم داد بعد من الان ناخواسته باردارم ۵ هفتمه امروز کتکم زد زنگ زدم ۱۲۳ و ۱۱۰ اومدن گزارش نوشتن اونام فهمیدن باردارم..الان شوهرم میگه بچمو سقط کنی روت شکایت میکنم الان چیکار کنم؟نمیخوام زایمان کنم اگه خودم سقط کنم میفهمه؟تروخدا راهکار بگین چجور سقط کنم که فکر کنن در اثر ضربه اون سقط شده
خیلی کتکم زد ولی خونریزی ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سقط جنین جرم محسوب می شود و در صورت سقط جنین شوهر شما می تواند شکایت کند

با سلام
برای تشخیص اینکه سقط شده یا خیر به پزشکی قانونی مراجعه فرمایید.

با سلام
بهتر است که به سقط جنین فکر نکنید و راه حل دیگری برای مشکلاتتان پیدا کنید

بادرودوسلام سقط جنین ازطریق پزشکی قانونی قابلیت تشخیص دارد.

سلام سقط جنین از طریق پزشک قابل تشخیص می باشد

درود
بیان راه حل غیر قانونی در شان یک وکیل نیست.

با سلام
در درجه اول باید عرض شود که از سقط جنین خودداری کنید زیرا این عمل برابر است با کشتن یک انسان و از نظر شرعی صحیح نیست. در خصوص تشخیص آن نیز هرکاری کنید توسط پزشکی قادنی قابل تشخیص است و از نظر قانون آیت کار جرم بوده و برایش مجازات تعیین شده