دستور فروش مال مشاع همزمان با دادخواست خلع ید امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۷۷ #16468736

با سلام .
در خصوص ملک مشاع ، دادخواست خلع ید مطرح کردم .
جلسه دادرسی ، خوانده( متصرف مال مشاع ) نیامد و لایحه داد که کرونا دارم و....
قاضی هم وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین رو تجدید کرده .
۱. سوال اول اینکه چکار میتونم بکنم که وقت رسیدگی تجدید شده رو لغو کنن و رای صادر کنند ؟
۲. سوال دوم اینکه آیا میتونم همزمان با دادخواست خلع ید ، دستور فروش مال مشاع رو مطرح کنم ؟
یا اینکه حتما باید دادخواست خلع ید رو استرداد بکنم ؟
پیشنهاد شما چیست ؟
ممنون

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر جلسه را نمی‌توان لغو کرد

با احترام امکان لغو جلسه نیست

نمی توانید در خصوص لغو جلسه اقدام نمایید

امکان لغو جلسه وجود ندارد

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
امکان لغو جلسه وجود ندارد

بادرودوسلام احتمال لغو جلسه نمی باشد.

باسلام دادخواست خودرا استرداد کنیددرخلع ید نتیجه نمیگیرید.بهتراست درخواست فروش مال مشاع روبدین