میخواستم ببینم آیا می توانند همچین ادعایی بکنند یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۷ #16462496

سلام وقت بخیر، من مادر و پدرم فوت شدن اول پدرم فوت شدند و تمام خواهر و برادر ها امضا کردیم تمام اموال به نام مادرم شد الان مادرم فوت شده که یک زمین ۳۰۰ متری بوده که دو تا منزل در همین زمین وجود دارد مادر من قبل از فوت یعنی در زمانی که در حیات بودند ۱۵۰ متر رو به نام بنده زدن الان خواهر و برادرانم رفتن انحصار و وراثت کردن و میگن خونه ی شما هم باید تقسیم بشه و من خبر ندارم که خونه بنده در وارثت هست یا نه اما سند دارم و به نام بنده هست
در سند من نوشته (سه دونگ مشاع از شش دانگ)

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چون مادر شما در زمان حیاتشان ملک را به نام شما سند زدهای اند پس جز ترکه محسوب نمیشود

سلام خیرجز ترکه محسوب نمیشود زیرا مادرشمادرقید حیات بوده و بنام زده است

آنچه بنام شما یا دیگران است جز ماترک نمی‌باشد

مال جزو ترکه نبوده است ..

مالی که در زمان حیات انتقال پیدا کرده جز ماترک محسوب نمی شود

اگر در زمان حیات مادر مالکیت منتقل شده باشد دیگر جزو ماترک نیست که بین دیگر وراث تقسیم شود.

خیر نسبت به اموالی که در زمان حیات مادر منتقل شده است ایشان نمی توانند ادعایی داشته باشند.