چگونه میتونیم رای دادگاه در مورد اسقاط رو باطل کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۶ #16455426

ماشین پاترول در سال ۹۳ فروختیم‌ به شخصی و ایشون مراجعه کردن به تعویض پلاک اعلام کردن مشکل در شماره شاسی خودرو داره و‌ ماشین مرجوع کردن به خود ما و پول رو‌ پس گرفتن و دستور اسقاط دادن از اون زمان ماشین خوابید و راه نرفت تا الان و متوجه شدیم مشکل در خود ___خودرو بوده بد ثبت کردن روی بدنه تمام اصالت ماشین هم برای خودمون هستش حالا چگونه میتونیم رای دادگاه در مورد اسقاط رو باطل کنیم و حل بشه ماشین نیاز به مشاور دارم یا و وکیل دادگستری

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تامین دلیل نمایید و درخواست کارشناسی دهید

با گرفتن وکیل از این سامانه در حل مشکل خود تسهیل کند تا نکات فنی و تخصصی رعایت شود

به راهور رفته و مشگل را حل کرده اگر نشد دادخواست شکایت کرده

با سلام، ابتدا در خصوص موضوعا قدام به تامین دلیل نموده سپس با قید فوریت اقدام نمایید،

با سلام و احترام
از طریق راهنمایی و رانندگی اقدام کنید

شما می توانیدتامین دلیل داده و درخواست کارشناسی نمایید و اصولا در این موارد راهور کارشناسی می نماید. در صورت تایید اظهارات شما می توانید مطابق نظر کارشناس دادخواست ابطال رای صادره را ارایه نمایید

شما ابتدا تامین دلیل بدهید تا نظر کارشناس دادگستری اعلام نظر کند