چطور میتوان این صلحنامه جعلی را ابطال نمود ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۶۵۲ #16446182

سلام
برادر من ۱۵ بهمن ۹۷ فوت نمودند. ورثه ایشان من (تنها خواهر) و سه برادر دیگرم میباشد . مراحل انحصار ورثه انجام گردیده.برادر من وکیل داشتند که چند برگ کاغذ سفید امضا از برادرم داشته اند الان که ۸ ماه از فوت برادرم میگذرد وراث جهت به نام زدن منزل ایشان که ارزشش بالغ بر ۱۲میلیارد تومان است به اداره ثبت مراجعه نمودیم با تبانی دیگری ، صلحنامه دست نویس ارائه کرده اند که برادر من ۶ سال قبل منزل مذکور را به ایشان صلح کرده اند و تا زمان زنده بودن از منافع منزل برخوردار باشند و بعد از فوت برادرم ملک کلا به این آقا برسد کلیه خیارات را هم باطل کرده اند .لازم به ذکر است حدود ۲,ماه قبل منزل برادرم مورد دستبرد قرار گرفته و کلیه مدارک به سرقت رفته. که سرقت بی ارتباط با ادعای این فرد نیست. درحال حاضر این آقا با مراجعه به دادگاه دادخواست بر علیه وراث داده و صلحنامه دستنویس را ضمیمه کرده.در صورت امکان راهنمایی کنید که چطور میتوان این صلحنامه جعلی را ابطال نمود . ممنون

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید نسبت به سندی که ایشان ارائه نموده اند ادعای جعل نمایید.
در صورتی که شما مدعی جعلی بودن سند شوید سند به کارشناس خط ارجاع داده خواهد شد و با توجه به زمان نگارش امضا و متن صلحنامه،کارشناس می تواند تقدم و تاخر آن را بررسی نماید.
در این صورت محرز خواهد شد که تاریخ تنظیم صلحنامه پیش و یا پس از فوت برادرتان بوده.

در جلسله اول دادگاه نسبت به اصل سند ادعای جعل نمایید .در صورت تایید کارشناس دعوی ایشان رد میشود ولی توجه نمایید که اثبات جعلی بودن به عهده شما میباشد

با سلام می توانید نسبت به سند ابرازی ادعای جعل نمایید . سند مذکور به کارشناس سپرده می شود تا اظهار نظر کند .کارشناس می تواند با نمونه دستخط متوفی نسبت به جعلی بودن سند اظهار نظر کند و اگر سفید امضا بوده تقدم و تاخر امضا با متن سند را مشخص کند وحتی زمان تنظیم سند را با تقریب مناسب بیان کند که آیا سند متعلق به ۶ سال پیش هست یا خیر