آیا این شکایت جعل و استفاده از سند مجعول شامل مرور زمان نمیشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۱ #16431331

سلام وقت بخیر
شوهرم در سال ۱۳۷۰ اینجانبه رو در دفترخانه عقد رسمی نموده و دارای ۴ فرزند هستم که بعد از حدود ۳۵ سال زندگیه مشترک دچار مشکل شدیم و ایشان تقاضایی مبنی بر تمکین عام و خاص به دادگاه ارائه داد که رد شد و قطعی گردید که طبق همین عقدنامه بوده و تقاضای طلاق داد که باز هم طبق همین عقدنامه بوده و رای طلاق صادر شد و در سال ۹۵ طلاق داد و امسال شکایتی مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول داده و ادعا دارد که عقدنامه جعل بوده و در سال ۷۰ عقدنامه را امضا ننموده و قاضی پرونده را به کارشناسی ارجاع داد و کارشناس نوشت که امضا شاکی با امضا سال ۹۵ مطابقت ندارد آیا پرونده قابل پیگیری است ایا شامل مرور زمان نمیشه بعد از ۳۵ سال چطور کارشناس تشخیص داده که امضا با امضا ایشان در ۳۵ سال پیش مطابقت ندارد ایشان چندیدن نمونه امضا داره!!

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شامل مرور زمان می‌شود. و باید قرار موقوفی تعقیب صادر می‌شده. درضمن اگر ادعا کند که عقد نامه رو امضا نکرده پس مهریه قید شده در عقد نامه هم به وی تعلق نمی‌گرفت و باید آن را مسترد کند.
اینکه امصای کنونی با امصا ۳۵ سال پیش تفاوت دارد نشان دهنده جعل نیست.

با سلام
شکایتش وارد نیست چرا که قبل از ادعای جعل ، خودش با استفاده از همین عقدنامه استناد و اقداماتی انجام داده... البته این موارد را شما باید مطرح و استناد و اثبات نمایید.