آیا با تکیه بر این پیام ها و شهادت یکی از اقوام او که گویا از مسئله دار بودن آنها آگاه است، شکایت به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۱ #16409958

سلام خواستگار سمجی دارم که با شنیدن بارها جواب منفی ول کن نیست و دلیل من عدم تعادل در رفتار و عمل و صحبت های متناقض و رفتار آزاردهنده وی و خانواده اوست اما دست بردار نیست و واسطه هم میفرستد، من با شناختی که از او پیدا کردم از اقدامات آینده او نگرانم، آیا با تکیه بر این پیام ها و یکی از اقوام او که گویا از مسئله دار بودن آنها آگاه است و مطلع شدن ما از این موضوع شکایت قبل از هر اقدام از جمله تلاش مصرانه یا کار خطرناکی لازم است یا نه؟ او میگوید آنها از جواب منفی ما با خبر شده اند و تلویحا گفته برای حفظ آبرو برای ازدواج اصرار دارد

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

کاربرگرامی باتوجه به مطالبی که فرمودید حق شکایت باعنوان ایجاد مزاحمت برای شما محفوظه ولی اول از طریق مصالحه اقوامی یا آشناییان مشترک موضوع را حل کنید و شکایت رو آخرین مرحله درصورت عدم نتیجه قرار دهید.
موفق باشید

در صورت ایجاد مزاحمت میتوانید از وی شکایت کنید . اما انجام شکایات دیگر تحت عناوین متعدد بر خلاف مصلحت شما بوده و میتواند موجب ایجاد حس تقابل و خدای نکرده انجام اقداماتی شود که برای آینده شما به صلاح نخواهد بود .