پس از تاریخ ثبت برند یاد شده افرادی اقدام به ثبت برند با نام دقیقا هم نام برند ثبت شده توسط ما کرده اند اما در طبقات دیگر، آیا امکان اقامه دعوا در این مورد می باشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴۵ #16407197

سلام و ارادت
بنده ۲ سوال داشتم:
۱- برند ما با نام و طبقات مشخص ثبت شده است اما پس از تاریخ ثبت برند یاد شده افرادی اقدام به ثبت برند با نام دقیقا هم نام برند ثبت شده توسط ما کرده اند اما در طبقات دیگر، آیا امکان اقامه دعوا در این مورد می باشد؟
۲- ما در حال ثبت برندی جدید هستیم اما قبلا برندی دقیقا در طبقات مد نظر ما اقدام به ثبت برند نموده است همچنین نام انتخابی ما تنها یک حرف با برند ثبت شده قبلی متفاوت ( از ۵ حرف ۴ حرف مشترک می باشد) است آیا در آینده برند ذکر شده امکان اقامه دعوا علیه ما دارد یا خیر؟
سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان اقامه دعوی دراین زمینه وجود دارد

سلام اقامه دعوا ممکن میباشد

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید و تشخیص نهایی با دادگاه است

بله امکان طرح و پیگیری دعوی می باشد . اگر متفاوت باشد امکان پیگیری از طرف برند مذکور نمی باشد

باسلام اقامه دعوا ممکن میباشد

با سلام
اگر صرفا آنها نیز برای فعالیتی چون فعالیت شما اقدام به نامگذاری یکسان نموده باشند بله امکان پیگیری خواهد بود اما اگر تولیدی یا فعالیت و محصولات آنان متفاوت از شما باشد مشکلی نخواهد بود

۱- امکان طرح دعوی برای شما وجود دارد .
۲- در صورت تفاوت در تلفظ و نگارش منعی برای ثبت شما وجود ندارد .