اگر پدر از استرداد فرزند بعد از ملاقات که حق حضانت فرزند با مادر است جلوگیری کند چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۶۸ #16406673

شوهرم منو از خونه بیرون کرد و مانع از ملاقات من با فرزندم میشد حتی کلانتری بچه رو نیاورد و قاضی ازش تعهد گرفت که دیگه اینکارو نکند و بچه رو پنهان نکند منم شکایتم رو پس گرفتم.
حالا من از شوهرم جدا زندگی میکنم و بچه پیش منه و حضانتش با منه. شوهرم دستور موقت ملاقات فرزند گرفته است من میتوانم از این ملاقات جلوگیری کنم و بگم بچه رو میبرم پیش قاضی بیا از قاضی بگیر. چون برادر شوهرم یواشکی بهم گفت شوهرم قصد داره بچه رو بدزده و تحویل نده چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

به نظر بهتر است مراتب را با قاضی در میان گذاشته و تقاضای صدور دستور جهت ملاقات فرزند در کلانتری را محوطه دادگاه را نمایید

با سلام نیاز به تهیه مستندات برای تخلف پدر در این خصوص و طرح دادخواست و درخواست بازداشت متخلف از تکالیف قانونی دارد.

سلام
ممانعت از ملاقات فرزند جرم انگاری شده است و شما باید مراتب را قبل از هر اقدامی بطور مستند به اطلاع قاضی برسانید و تقاضا نمایید که کلانتری را به عنوان محل ملاقات تعیین کند

با سلام پس از مستند سازی (به طرق مختلف از قبیل شهادت شهود،استشهادیه،گزارش ۱۱۰ و...)موارد را به دادگاه صادر کننده رای حضانت اعلام نمایید به دستور دادگاه تا اجرای حکم زوج بازداشت می شود