مستقل شدن از خانواده طبق قانون چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #16401663

با سلام دختری هستم دارای درآمد و دانشجو ۳۲ سالم می باشد و پیش مادرم زندگی میکنم، پدر و مادر من در ۱۸ سالگی از هم جدا شدند.
به دلیل دخالت های بی مورد مادر و خواهر و دامادمان در زندگی من، که من را بسیاز اذیت نمودند تحمل اینجانب سلب شد و خانه را ترک کردم و به شهر دیگری رفتم تا زندگی خود را بسازم.
مادرم مرا تهدید نموده است که اگر برنگردم موضوع را به پدرم می گوید و و می آید دانشگاه آبرویم را می برد. و به من دختر فراری میگویند برایم این چیزها مهم نیست. فقط میخوام زندگی خود را داشته باشم و دور از ایشان و دخالت هایی که زندگی من را جهنم کرده است زندگی نمایم. میخواستم بدانم آیا با وجود رفتنم، و سنم، آیا پدر و مادر من قانونا حق آبروریزی در محل کار و دانشگاه من یا پیدا کردن محل زندگی ام را از طریق پلیس و ... دارند یا خیر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید زندگی مستقلی داشته باشید و در صورت ایجاد مزاحمت شکایت نمایید

موضوع نحوه زندگی تنها به شما مربوط بوده و خانواده حق دخالت و آبروریزی را نداشته و میتوانید از آنها شکایت نمایید .

سلام
با توجه به توضیحات و البته سن شما، به نظر امکان زندگی مستقل را دارا می باشید و خانواده نمی توانند در این خصوص ممانعتی نمایند