رای تجدید نظر رد شده، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۳۸۵ #16391573

ماده ۳۵۸ رای تجدید نظر خواسته را نقض و قرار رد تجدید نظر خواهی و همچنین دعوی نخستین را صادر کرده یعنی چی؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به متن سوال ظاهرا از نظر دادگاه تجدیدنظر دعوا از اساس دارای ایراد وده و لذا ضمن رد تجدیدنظرخواهی اقدام به نقض دادنامه معترض عنه و صدور قرار رد دعوای بدوی نموده است

سوال مبهم است . اگردادگاه تجدیدنظر رای دادگاه بدوی را نقض کند خودش رای صادر میکند .‌

یعنی مرجع تجدیدنظرخواهی اعتراض شما را موجه تشخیص نداده است.

سلام
ماده ۳۵۸ ـ چنانچه دادگاه تجدیدنظر ادعای تجدیدنظرخواه را موجه تشخیص دهد ، رای دادگاه بدوی را نقض و رای مقتضی صادر می نماید . درغیر این صورت با رد درخواست و تایید رای ، پرونده را به دادگاه بدوی اعاده خواهد کرد.

سلام
قرار رد تجدیدنظرخواهی به معنای عدم قبول اعتراض و تجدیدنظرخواهی تجدیدنظرخواه است.