فقط در ازای پول بیشتر از قرارداد حاضر به تحویل است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۰ #16363428

عکاس عروسی ام، علی رغم دریافت مبلغ ۷۰ درصد از قرارداد از دادن عکس ها و فیلم ها امتناع می کند و در عمل عکس ها و فیلم ها را گرو گرفته است تا مبلغی بیش از قرارداد به وی پرداخته شود. اظهارنامه ارسال کرده ام و پاسخ مبهمی داده است. اکنون برای گرفتن عکس ها و ضرر و زیان چگونه می توان اقدام کرد؟ عنوان شکایت چه باشد؟ "الزام به تحویل فیلم و عکس" صحیح است؟ آیا می توان ضرر و زیان از وی مطالبه نمود؟ باتوجه به اینکه یک سال است که ما را این سو آن سو می دواند و کار را انجام نمی دهد!

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به اتحادیه مربوطه رجوع کنید.

با درود ابتدا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

با سلام
شما بایستی با استناد به قرارداد تنظیم شده فی مابین طرفین و مبالغ پرداخت شده به عکاس بابت هزینه و نیز اظهارنامه ای که برای ایشان ارسال نموده اید از طریق مراجع قضایی مبنی بر عدم ایفای تعهدات و استرداد کلیه عکس و فیلم ، اقدام قانونی نمایید و نیز از دادگاه بخواهید به دلیل عدم صلاحیت این شخص کلیه عکس و فیلم شما ( آرشیو ) از سیستم پاک و اگر در آینده عکس یا فیلمی از شما در بیرون منتشر شده عکاس مسول خواهد بود

باسلام.باید قرارداد مشاهده گردد تا بتوان راهنمایی درستی نمود...شایان ذکر است قراردادهای خصوصی بین افراد معتبر است و میتوان با طرح دادخواست حقوقی الزام اشخاص را به اجرای تعهد از دادگاه خواستار شد

سلام شما میتوانید ۱- از طریق اتحادیه عکاسان پیگیر موضوع شوید ۲- می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد را از دادگاه تقاضا نمایید