وراث ادعا می کنند طی صلح نامه ای که ثبت رسمی نشده اموال به آنها صلح شده است آیا این صلح نامه معتبر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۸ #16353089

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما در یک پرونده انحصار وراثت دایی من زود تر از پدرش فوت کرد و طبق قانون هیچ گونه ارثی نمی برد و تمامی ارث به مادر من می رسد حال در این پرونده ما لیست اموال را که در اداره ثبت به نام پدر بزرگم بود استعلام کرده و همه در ثبت به نامش بود و مراحل انحصار به مرحله اخر رسیده بود که نوه های دیگر پدر بزگم (برگه تحت عنوان قرارداد صلح قطعی بلاعوض ) را به ثبت ارائه دادند و مراحل کار را متوقف کردند .حال در این برگه نوشته شده است که پدر بزگم اموالش را به دیگر نوه ها واگذار کرده و این برگه توسط یک قاضی امضا شده و در محضر ثبت نشده حال سوال من خدمت شما اینه که این صلح نامه اعتبار دارد ؟ ایا قاضی می تواند این کار را بکند ؟ چرا قاضی نگفته که این کار را در محضر ثبت کنید و انتقال مالکیت دهید؟راه کار برای این ادعا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید؟
در ضمن تاریخ تنظیم این صلح قبل از مرگ پدر بزرگ نوشته شده است ؟

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی اعتبار صلح نامه مشخص گردد و شما میتوانید نسبت به آن ایراد بگیرید تا روند تشخیص آن به دادگاه سپرده شود تا تعیین تکلیف گردد .

چنانچه حتی یکی از ورثه نسبت به صحت امضاء صلحنامه فوق تردید داشته باشد ابتدا باید از طریق دادگاه نسبت به تنفیذ صلحنامه اقدام نمود در صورت تایید امضاء طبق صلحنامه اموال به نوه ها انتقال پیدا می کند لازم به ذکر است متن صلحنامه اهمیت زیادی دارد و بهتر است برای پاسخ دقیق به سوال شما متن صلحنامه مطالعه شود.