آیا شکایت از نامبرده امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۶ #16349792

با سلام و وقت بخیر
بنده سه ماه پیش با توجه به آگهی سایت دیوار در حوزه کار فارکس با شخصی آشنا شدم و مقرر شد که من حساب مشترکی که ایشان در فارکس تهیه کرده بوده ۱۰۰۰ دلار شارژ کنم که انجام دادم و ایشان در تماس تلفنی و چتهای داخل واتساپ قول دادند اگر حساب ضرر داد کل ۱۰۰۰ دلار را به بنده پس بدهند در ضمن من صحبتها و قولهای تلفنی نامبرده را ضبط کرده ام و در حال حاضر ایشان فقط قول امروز و فردا میدهند

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، با توجه به اسناد و مدارکتون دادخواست مطالبه وجه بدین...

باسلام میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام. بله امکان شکایت با ادله مجود، وجود دارد

بله امکان آن وجود دارد

باسلام
میتوانید به استناد مدارک و مستندات خود اقدام به طرح دعوا نمایید.

سلام
شما میتوانید در صورت داشتن ادله کافی از جمله رسید واریزی اقامه دعوا نمایید

دوست عزیز با مدارک واریز و پیامهای ارسالی و دریافتی دادخواست مطالبه مطرح نمایید