معنی وقف بر مجهول صحیح نمیباشد، چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۸ #16295918

سلام اساتید گرامی
در ماده ۷۱ ق.م امده وقف بر مجهول صحیح نیست، منظور وقف بر مصرف مجهول است یا وقف بر موقوف علیه مجهول است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خود مال موقوفه مدنظر قانونگذار است نه نحوه مصرف آن

سلام یعنی مورد وقف باید کاملا مشخص باشد و نوع مصرف وکاربرد ان هم تعیین شود درغیر اینصورت باطل است

سلام مورد وقف مشخص ومعین باشد مورداستفاده معلوم باشد وغیر از این باطل است

با درود خود موقوفه منظور است نه مصرف آن

یعنی باید مورد وقف( چیزی ک وقف کردیم )مشخص و معین بوده باشد و همچنین موارد استفاده از آن.در صورت معلوم نبودن وقف باطل می باشد.

درود بر شما، بدین معنی‌ست که در خصوص مال وقفی، بایستی اوصاف آن مشخص و نوع مصرف آن تعیین شده باشد.

سلام
یعنی وقف مالی که شرایط و اوصاف آن مجهول است باطل می باشد.