دادگاه گفته باید سند بیاد تا مشخص شه؛ میتوانم خانه را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #16286052

سلام بنده یه خونه خریدم ولی قبل از من یه اقایی انگار خریده بودن هر دومون هم کد رهگیری داریم و سند من چند ماه دیگه میاد. دادگاه گفته باید سند بیاد تا مشخص شه. من کلی خرج خونه کردم اونجا زندگی کردم میشناسنم حالا این اقا یهو اومد. بنظر شما شانسی دارم برای گرفتن خونم؟
سپاس🙏

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این موارد حق با کسی خواهد بود که تاریخ معامله یا تنظیم سند شخص مقدم بر دیگری باشد .

سلام . شخصی که قبل از شما سند زده طبق قانون معتبر است اما باز بستگی به ادله و رای قاضی دارد

بستگی له مدارک شما و طرف مقابلتان دارد . مطابق قانون سند مقدم دارای اعتبار بوده و معامله بعدی و موخر باطل است .

با سلام
اثبات مالکیت فقط از طریق سند رسمی قطعی، یا قولنامه ای با داشتن شاهد میسر است. چنانچه ملکی به چند نفر فروخته شود تاریخ سند تنظیم شده مالکیت آن را مشخص می کند. چنانچه هر دو خریدار دارای کد رهگیری هستند مشخص است اولین خریدار چه زمانی اقدام به خرید ملک نموده هر چند هنوز سند آن آماده نباشد. بهرحال تا صادر شدن سند صبر نمائید. در صورتی که به هر دلیل مالکیت شما بر ملک به اثبات نرسید می توانید از راه اقامه دعوا علیه فروشنده ثمن معامله و خسارات مترتب را مطالبه فرمائید.

سلام و عرض ادب.منزل برای کسی است که اول خریداری نموده ولی شما میتوانید با طرح شکایت علیه فروشنده علاوه بر ثمن پرداخت شده هزینه هایی که برای منزل کرده اید را هم مطالبه کنید