با مد نظر قرار دادن دعوای مطروحه به چه معناست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۶۴ #16285070

دادخواست ملاقات فرزند دادم،قاضی قبول کرد و روزشم تعیین کرد ولی آخرش نوشته:
با مد نظر قرار دادن نظر مشاور محترم دعوای مطروحه بنظر دادگاه وارد است.. این یعنی چی؟

یعنی باید اتاق مشاور هم برای تایید رای برم یا منتظر باشم مدت واخواهی تموم بشه ببرم اجرای حکم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی انشاءکننده رای باید در دادنامه به نظریه قاضی مشاور اشاره و چنانچه با آن نظر مخالف باشد با ذکر دلیل نظریه را رد کند.
منظور این است که قاضی نظر قاضی مشاور را قبول دارد
قاضی مشاور مورد نظر است نه مشاور خانواده

با مد نظر قرار دادن نظر مشاور محترم دعوای مطروحه بنظر دادگاه وارد است.. این یعنی چی؟
به این معنی است که با توجه به نظریه مشاوردادگاه اقدام به صدور رای نموده است
یعنی باید اتاق مشاور هم برای تایید رای برم یا منتظر باشم مدت واخواهی تموم بشه ببرم اجرای حکم؟

خیر نیازی به تایید مشاور نیست و می توانید برای اجرای حکم اقدام کنید

با سلام و احترام
خواسته شما مورد تایید دادگاه قرار گرفته ولی باید حکم قطعی شود تا اجرا شود

یعنی با توجه به نظریه مشاور محترم دادگاه اقدام به صدور رای نموده است و ملاقات و روزش را مشخص نموده است .

سلام . دعوای مطروحه همین دادخواستی است که در حال رسیدگی است و رای صادر شده است .

دادگاه دعوای به نفع شما رای صادر کرده و خواسته شما را قبول کرده. ولی باید منتظر قطعیت حکم باشید تا اجرا کنید.