امکان ازاد کردن دستگاه ها از کلانتری است یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۲ #16280628

با سلام حدود یک هفته پیش فارم بنده توسط اداره ی برق توقیف شد و تمامی دستگاه ها به کلانتری محل مربوطه تحویل داده شده است سوال اول اینکه ایا امکان ازاد کردن دستگاه ها از کلانتری امکان پذیر است یا خیر؟ ایا مراحل قانونی خاصی باید طی شود؟
مبلغ جریمه ی محاسبه شده از سوی اداره ی برق ۸۸ میلیون تومان است ایا امکان تقسیط برای جرایم اداره وجود یا خیر؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
لازم به ذکر است که رفع توقیف فقط در صلاحیت ان شعبه است شما را متوقف کرده است ولی برای تسریع در امر ازاد سازی وسایل می توانید درخواست تامین خواسته داده و مبلغی را به حساب دادگاه واریز تا رفع توقیف صورت گیرد .
در هر جا محکوم علیه قادر به پرداخت دیون خود نباشد دادگاه با توجه به اصالت موضوع حکم بر تقسیط بدهی صادر می نماید.

با سلام
بعد از مشخص شدن تکلیف و صرفا با دستور مقام قضایی رفع توقیف خواهد بود

سلام
رفع توقیف پس از تقسیط یا پرداخت بدهی و اخذ رضایت اداره مزبور امکان پذیر است.