اقدام به فعالیت روی زمینها میکنند؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۷ #16277425

سلام من حکم خلعیت صادر شده از دادگاه را در خصوص زمین کشاورزی ارثیه پدری را دارم اما خوانده ها علی رغم اعلام به انها اقدام به فعالیت روی زمینها میکنند لطفا من را راهنمایی فرمایید که مانع شوم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست صدور اجراییه از طریق اداره اجرای احکام نمایید در صورت ادامه شکایت کیفری از ایشان بنوازید.

به صرف صدور حکم و گرفتن حکم که کفایت مقصود نمی کند بنابراین مستلزم تقاضای صدور اجراییه است تا هدف شما جامه عمل پیدا کند.

درود
اگر حکم قطعی است درخواست صدور اجراییه کنید.

سلام شما باتوجه به حکم خلع ید که از دادگاه گرفته‌اید از طریق اجرای احکام میتوانید اقدام به رفع تصرف را بخواهید و میتوانید اجرت المثل سالهای که دست آنها بوده است هم مطالبه کنید

ضمن این که از دادگاه تقاضای صدور اجرائیه نموده و پس از آن با تشکیل پرونده اجرایی مبادرت به تخلیه ملک می نمایید، می توانید اجرت المثل ایام تصرف را نیز از ایشان مطالبه نمایید‌.

درود بر شما، بدوا بایستی از اجرای احکام درخواست صدور اجرائیه کنید.

درود
در صورت قطعیت حکم صادره ، درخواست اجرای ان را از اجرای احکام بنمایید و در صورتیکه که این حکم قبلا اجراشده میتوانید مجددا دعوی خود را مطرح نمایید