میزان اجرت المثل حدودا چه میزان میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #16254263

سلام
بنده با همسرم تقریبا ۵ سال زندگی کردیم. شوهرم چند ماهی است که منزل رو ترک کردند. من می خوام تقاضای اجرت المثل بدم.
من فوق لیسانس هستم و مشغول به کار هستم. بچه نداریم. پدرم نیز سرتیپ ۲ هستند. و خونه مشترک نیز به اسم بنده می باشد. همسرم دو شغل دادشتند و کار خونه هم اصلا نمی کردند.
می خوام بدونم با توجه به شرایط من تقریبا چقدر در نظر میگیرند؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرت المثل موضوعی شخصی و امری کارشناسی است و میزان مقطوع و مشخصی ندارد.

سلام
طرح دعوا و اخذ نتیجه حدود ۷ ماهی زمان می برد

سلام و درود
میزان اجرت المثل را کارشناس تعیین میکند ولی اگر بنده کارشناس بودم پنج سال را ۵۰ میلیون تومان تعیین میکردم.
ولی متاسفانه کارشناس ها معمولا به صورت حداقلی و بسیارناچیز معمولا تعیین میکنند.
البته میتوانید با طرح دعوی شانس خود را امتحان کنید، این که میگویم شانس واقعا همین است و هیچ مبلغی را نمیتوانید مطمئن باشید که دریافت کنید.