دیه به پدرم تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۵ #16210951

باسلام
بر اثر حادثه ای که تو محیط کار برای پدرم پیش اومده و دندانهای جلوی فک بالاش ریخته بیمه ۵۰ درصد مقصر اعلام کرده و ۵۰ درصدم کارفرمارو حالا خواستم ببینم دیه به ایشون تعلق میگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان مطالبه دیه وجود دارد

بله مطمئنا نصف دیه طبق نظر پزشکی قانونی و سایر نظر کارشناسان به ایشان تعلق میگیرد ولی لازم به توضیح هست
از مهم ترین موارد شایان توجه در زمان بروز حوادث مسایل بیمه ای و پرداخت خسارت دیه و مستمری کارکنان و حدود مسولیت های کارفرما می باشند.
بسیاری از کارفرما ها تصور میکنند که با بیمه نمودن کارگران خود با بیمه تامین اجتماعی نگرانی خاصی نباید داشته باشند و در واقع این اقدام را کامل می دانند.
کارفرما ها باید بدانند که " مسئولیت جلوگیری از بروز حوادث و عواقب ناشی از آن اساسا با آنهاست ". به عبارتی هر اتفاقی که در کارگاه رخ دهد،  ولو حسب مقصر بودن کارگر، جبران حداقل بخشی از ان و گاهی تمام آن به عهده کارفرما خواهد بود

سلام بله دیه تعلق میگیرد. از طریق مراجع قضایی باید اقدام کنید

سلام
بله ایشان مستحق دریافت دیه می باشند

سلام، بله پنجاه درصد دیه صدمات و جراحاتی که به ایشان وارد شده و در نظریه پزشکی قانونی آمده است، به ایشان تعلق می‌گیرد و می‌بایست توسط کارفرما پرداخت گردد.