آیا چنین چیزی قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۹ #16184978

بنده جهت تغییر نام خانوادگی اقدام کردم و واژه " شایان " را انتخاب کرده که پس از ارسال درخواست در نهایت پس از یک هفته گفتند بدلیل تشابه این واژه با اسم تایید نشده است.
آیا واقعا همچین چیزی قانونی هست؟
و راهی نیست که بتوانم همین واژه تایید بشود؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

راهش آن است که پسوند یا پیشوندی اضافه کنید

یک پیشوند یا پسوند به آن اضافه کنید. قبول میشود.

با سلام
تغییر نام خانوادگی مستند به ماده ۴۰ قانون ثبت احوال در صلاحیت خاص اداره ثبت احوال می باشد که هم اکنون بنابر ماده ۱۵ دستورالعمل امور مربوط به نام خانوادگی ، تغییر نام خانوادگی با تصویب ریاست سازمان ثبت احوال کشور می باشد .

با سلام و احترام
چون نام خانوادگی با اسم تشابه دارد امکان ایراد گرفتن وجود داشت و ممکن است پذیرفته نشود به هر حال تصمیم گیری با ثبت احوال می باشد