آیا تمکین در دوران عقد شامل رابطه جنسی مقعدی هم می‌شود؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۰۰ #16149640

درود
زن و شوهری که در دوران عقد به مشکل برخوردند و احتمالا قصد جدایی دارند سوالات زیر رو دارم.
۱- آیا فردی که در دوران عقد به اصرار و تحت فشار شوهرش تن به رابطه جنسی مقعدی داده و پرده بکارت سالم می‌باشد، به این معناست که از شوهرش تمکین کرده؟
۲- آیا حق حبس برای دختر منتفی است و نفقه شامل او نمی‌شود؟
۳- در صورتی که شوهر تقاضای پزشک قانونی کند و با توجه به اینکه پرده بکارت سالم است، بهتر است دختر رابطه مقعدی را تایید کند یا انکار کند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام تمکین خاص مطلق دخول میباشد بااین اوصاف حق حبس خود را ازدست داده اید

تا وقتی که زوجه دوشیزه باشد حق حبس وجود دارد.

با سلام
مطابق نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه ((شماره ۴۶۴۱/۷ مورخ ۱۳۹۰/۱۱/۱۱ ))منظور از عبارت «وظایفی که در مقابل شوهر دارد» در مادتین ( ۱۰۸۵و ۱۰۸۶ قانون مدنی) تمکین خاص به معنی مطلق دخول می باشد، بنابراین نزدیکی از دبر (رابطه مقعدی )هم مشمول ایفاء‌ وظائف خاص می باشد.
بنابراین مسقط حق حبس خواهد بود.

سلام .دخول مسقط حق حبس است.

با سلام،بله منظور تمکین خاص به معنای مطلق آن که دبر و قبل را در بر میگیرد و صرف عمل دخول است که بسیاری از فقها و حقوقدانان به این‌معنا معتقدند که مسقط حق حبس می باشد.

با سلام و احترام در صورتی ک باکره باشد حق حبس محفوظ است

سلام در صورت باکره بوده زوجه حق حبس محفوظ است