آیا با داشتن مجوز ازدواج مجدد و رای نشوز زن و پرداخت مهریه زوجه، میتوان زوجه را طلاق داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰ #16148771

آیا با داشتن مجوز ازدواج مجدد و رای نشوز زن و پرداخت مهریه زوجه و عدم تعلق نفقه برای زوجه میتوان زوجه را طلاق داد؟
و اینکه هزینه ای هم دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توان‌زوجه راطلاق داد لیکن‌دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت المثل ایام زوجیت راتعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می‌کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند. ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است.

به هرحال مرد همیشه حق طلاق دارد البته با پرداخت حقوق زن که قانون مستحق باشد

سلام
بله امکان چنین اقدامی را دارید